Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Stellaire-Jaar-Astrologie

online workshop Stellaire-Jaar-Astrologie

Stellaire-Jaar-Astrologie is ook bekend als Nine Star Ki- of de Japanse Astrologie. In de online workshop Stellaire-Jaar-Astrologie geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading op basis van Wholly Science. Daarbij wordt ieders dynamiek van de “negen sterren” nader toegelicht.


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Stellaire-Jaar-Astrologie wordt gehouden is op zondagavond 31 januari 2021 vanaf 20:00 uur (Midden-Europese Tijd), en daarna op 2 mei 2021.


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geďnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum vermeldt. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 10. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 20 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorend e-boek, zoals hieronder getoond, is inbegrepen, evenals de video voor module 2E van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd).

Stellaire-Jaar-Astrologie: De Wholly Science-gids tot de Maya Tzolkin

Historie

Deze online workshop is eerder gehouden op woensdagavond 2 december 2020.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


 

Deze online workshop is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/01/08.