Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Toegepaste Numerologie

online workshop Toegepaste Numerologie

De getallen van een datum drukken energieŽn uit. En dit geldt ook voor letters nadat deze zijn omgezet naar cijfers. Daarop voorbouwend toont Toegepaste Numerologie voor iedere datum of naam de Energetische waarden. In de online workshop Toegepaste Numerologie geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading op basis van Wholly Science.


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Toegepaste Numerologie wordt gehouden is op zondagavond 10 januari 2021 vanaf 20:00 uur (Midden-Europese Tijd).


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geÔnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum en jouw officiŽle namen vermeldt. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateoís Zoom-ruimte.

Ga naar Pateoís Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 15. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 35 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorende e-boeken, zoals hieronder getoond, zijn inbegrepen, evenals de video voor module 2B van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd).

Numerieke Betekenis  Letters Waarderen

Historie

Deze workshop is eerder gehouden op woensdagavond 18 november 2020.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


 

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/11/26.