Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 195

Pateo Nieuwsbrief van vrijdag 4 december 2020 over ambassadeur van Wholly Science worden

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


De Pateo.NL-webadressen beginnen nu met https

Sinds vorige maand beginnen alle webadressen op het domein van Pateo.NL met https, dus met de ‘s’ van secure (veilig). Heb je Pateo.NL-webadressen opgeslagen, voeg daar dan even deze ‘s’ aan toe. De ‘www.’ aan het begin kun je desgewenst verwijderen. En neem verder ook maar eens een kijkje op deze vernieuwde website.


Neem jij in 2021 deel aan Pateo’s online zelfkennisworkshops?

Nadat ik twaalf maal Pateo’s zelfkennisworkshops op locatie heb gegeven, waarvan de laatste vijf maal bij Centrum Savita in het Duitse Sauerland, worden vijf van deze zelfkennisworkshops nu online gehouden via een videoconferentiereeks. De eerste virtuele reeks wordt gehouden op de woensdagavond vanaf 20:00 uur (Centraal Europese Tijd) en is gestart op 18 november 2020. Begin volgend jaar wordt de tweede online reeks gehouden op dezelfde tijd, maar dan op de zondagavond. We starten op 10 januari 2021. Ben jij daarbij van de partij? Kijk bij de Agenda van Pateo.NL voor meer informatie.


Word jij een ambassadeur van Wholly Science?

Wholly Science is het allesomvattende paradigma dat uiteindelijk ieder geloofssysteem zal vervangen. Hierbij gaat het niet alleen over het geloof in een religie (zowel alle gevestigde religies als alle varianten of afsplitsingen daarvan), maar ook over het geloof in universitaire “wetenschap”, wat eveneens een geloofssysteem is, genaamd sciëntisme. Verder zullen ook het geloof in de overheid en het zogenaamde “rechts”systeem, het geloof in de verslaggeving door de gevestigde “nieuwsbrengers” en het geloof in de door de farmaceutische industrie overheerste ziektesymptomenbestrijdingszorg vroeg of laat in duigen vallen. Wat dat betreft is 2020 voor velen een zeer verhelderend jaar geweest. Want wie nu nog steeds niet doorheeft dat die zogenaamde “pandemie” niets anders is dan een opgeblazen aanleiding om een stille machtsgreep te plegen, die verdient wat mij betreft een spuitje. Of vind je dat ik nu te ver ga?

Hoe dan ook, we zijn in een oorlog terechtgekomen, zonder dat we ons dat aanvankelijk goed hebben gerealiseerd. Officieel is dit een oorlog tegen een onzichtbare vijand, maar in werkelijkheid bestaat die vijand helemaal niet. Dit is namelijk een oorlog tegen bezielde mensen. Het doel van deze oorlog, waaraan jarenlange voorbereiding is voorafgegaan, is het rücksichtslos ontzielen van de gehele mensheid.

Je gaat het pas zien als je het doorhebt! Deze beroemde uitspraak van Johan Cruijff (1947 – 2016) is ook hier zeer toepasselijk. Anno nu weet vrijwel niemand meer wat de Ziel nu eigenlijk is. De komende systematische ontzieling zal onwetende mensen dan ook compleet ontgaan. Wellicht zullen ze het pas doorkrijgen in het hiernamaals, maar dan is het al veel te laat.

Gewone mensen menen dat een mens niets meer is dan een fysiek lichaam dat ons in staat stelt om waar te nemen, te doen, te voelen en te denken. Maar zodra dit fysieke lichaam niet meer leeft, en dus een lijk is geworden, is ons bestaan nog niet afgelopen. Mensen die een zogenoemde “bijna dood”-ervaring hebben gehad vertellen allemaal dat er leven is na de fysieke dood. Deze aanduiding van “bijna dood” is dan ook volstrekt verkeerd gekozen, want dit zijn “voortbestaan na de fysieke dood”-ervaringen. Deze mensen waren niet “bijna dood”; nee, ze waren “fysiek-gezien morsdood”. Maar de fysieke dood is dus niet het einde van ons bestaan.

In de beschaving van het Oude Khemit was het toekomstige leven in het hiernamaals veel belangrijker dan het huidige leven in het daarvoormaals. Maar in onze goddeloze maatschappij is het precies andersom. En denk nu niet dat gelovigen het wel goed zouden doen, want voor het bestaan in het hiernamaals is geloven van nul en generlei waarde. Wie gelooft dat in het hiernamaals gelovigen zouden worden beloond en ongelovigen zouden worden bestraft, die is net zo in de maling genomen als kleine kinderen die nog geloven in Sinterklaas.

Maar hoe vertel ik jou nu hoe het wel zit? Je zult het eerst door moeten krijgen, en dan pas ga je het ook zien. Al jarenlang deel ik wat ik zie. Maar wat is daar tot nu toe het effect van geweest? Hoeveel mensen zien daardoor inmiddels ook het grotere plaatje? Hoeveel mensen zijn daardoor echt ontwaakt, waarmee ik doel op het derde niveau van ontwaken! Wat mij betreft zijn dit er veel en veel te weinig.

Daarom vraag ik hierbij om hulp. Ik zoek per direct ambassadeurs die mee gaan helpen om Wholly Science verder uit te dragen. Wholly Science leert jou wat jouw Ziel is, zodat jij ervoor kunt gaan zorgen deze niet te verliezen of te verkopen zonder dat je hier erg in hebt. En heb je dit voor jezelf veiliggesteld, dan ga je als ambassadeur anderen helpen om dit ook te gaan doen.

Hoe werkt dit, wil je misschien weten? Dit gaat door jezelf vanaf nul opnieuw op te leiden in Wholly Science. In onze moderne tijd is dit namelijk De Weg! En wacht hier niet te lang mee, het is immers oorlog. De spuitjes liggen al klaar, en 2021 wordt het jaar van de semi-verplichte injecties. Wil jij zeggenschap houden over jouw bezielde bestaan, begin dan zo snel mogelijk aan jouw omscholing tot Heelig Mens (iemand die verbonden is met de Heelige Geest). Of wacht je liever op een eventueel volgend leven?

Tot besluit nog een gratis tip: Neem geen woorden in de mond waarvan je niet precies weet wat de betekenis is, zoals de woorden ‘ziel’ en ‘geest’. Wie dat wel doet, die houdt niet alleen zichzelf voor de gek, maar die betaalt daarvoor uiteindelijk ook de ultieme prijs, namelijk het verlies van de eigen Ziel.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdenvijfennegentigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


 

Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/12/04.