Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief nr. 210

Pateo Nieuwsbrief van vrijdag 6 mei 2022 over taalkundige rariteiten


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


De gegeven Spoedcursus Bijbelstudie is leverbaar als videopresentatie

Op zaterdagmiddag 23 april jl. werd de Spoedcursus Bijbelstudie gehouden in een nagenoeg volle zaal te Hoevelaken. Heb je dit moeten missen maar ben je wel benieuwd naar hetgeen daar is gepresenteerd, dan kun je betreffende video bestellen voor slechts € 15. Zolang de voorraad strekt kan zelfs het bijbehorende boek met een fikse korting worden besteld. Wie aanwezig was bij deze middagpresentatie kan kosteloos toegang krijgen tot deze video. Neem in beide bevallen even contact op, zodat kan worden aangegeven hoe dit in zijn werk gaat.


Pateo’s volgende presentiemiddag gaat over taalkundige rariteiten

Pateo’s volgende bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 3 september a.s., wederom centraal in Nederland. De insteek hiervan is een vriendenmiddag voor iedereen die Pateo een warm hart toedraagt. Mijn streven is om er een plezierige bijeenkomst van te maken, waarin veel gelachen zal gaan worden. Onze taal zit namelijk vol met uiterst merkwaardige vertalingen en verbasterde gezegden, die we zo gewoon zijn gaan vinden dat er niet dieper over wordt nagedacht. Dat zal deze middag echter wel gebeuren, met naar verwachting de nodige hilariteit tot gevolg. Wil je deze conference niet missen, meld je dan snel aan. De naar verwachting eerste 40 aanmelders ontvangen bij binnenkomst een gratis boek, zolang de voorraad strekt.


In juni verschuiven de wekelijkse online studiegroepbijeenkomsten naar de woensdagavond

Ben jij bezig met het Wholly Science-opleidingsprogramma, schuif dan eens online aan bij een wekelijkse studiegroepbijeenkomst (mocht je dat nog niet hebben gedaan). Op 3 november 2020 zijn we daarmee gestart, telkens op de dinsdagavond vanaf 19:45 uur. Vanaf 1 juni a.s. verschuift dit echter naar de woensdagavond, telkens vanaf 20:00 uur. Ook wanneer je behoefte hebt aan contact met gelijkgestemden, dan is dit een prima ontmoetingsplek.


Vandaag precies 20 jaar geleden

Vandaag precies 20 jaar geleden werd een man vermoord die in tegenstelling tot al die corrupte politieke marionetten wel het volk wilde gaan vertegenwoordigen. Op 13 juni 2017 maakte ik hierover een onthullende aflevering van Pateo TV, die inmiddels zo’n 34.000 keer is bekeken.

Vanwege deze veelbekeken aflevering werd ik op woensdagmiddag 28 februari 2018 door een filmploeg van een Nederlandse televisieproductiemaatschappij geïnterviewd. Hun opvallend integere productie heb ik daarna online mogen bekijken, maar het werd echter nooit uitgezonden. Gelukkig had ik enige ervaringen met hoe televisieprogramma’s worden gemaakt, en dus was mijn voorwaarde dat ik alles ook zelf zou opnemen, en die beelden openbaar zou maken indien zij het niet zouden uitzenden. En dat heb ik dan ook gedaan. Mijn video van dat vraaggesprek is inmiddels ruim 9.000 keer bekeken.

Zolang de leugen onverminderd doorgaat met regeren, zal ik blijven “krabben aan de korst”, want vroeg of laat zal toch ook de meerderheid van de bevolking dit gaan beseffen. Daar ben ik in ieder geval van overtuigd.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdentiende Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/05/06.