Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 218

Pateo Nieuwsbrief van woensdag 5 april 2023 over doorgaan met de opleiding


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Op vrijdagavond 14 april starten we met workshops voor de 8 modules van Niveau 3

Wie op Niveau 3 (of hoger) zit, of dit niveau uiterlijk op donderdag 13 april heeft bereikt, die kan mee gaan doen met de workshopreeks waarin de acht modules van Niveau 3 één voor één worden behandeld. Dit betreft voornamelijk nieuw materiaal of stof die (nog) beter wordt gepresenteerd, uiteraard in dialoogvorm, waarbij de deelnemers zowel vragen kunnen stellen als zelf een inbreng kunnen hebben. Deze acht nieuwe presentaties zullen dan op Niveau 6 (in module 6E) beschikbaar worden gesteld, waarbij de deelnemers na afloop van iedere workshop toegang zullen krijgen tot de betreffende videopresentatie. Deze workshopreeks wordt om de week gehouden op de vrijdagavond, te beginnen op 14 april. Ben jij van de partij? Zo ja, neem dan gelijk contact op.


Vanaf zaterdag 13 mei komen we (weer) samen in het hartje van Noord-Nederland

Ben jij in voor een inspirerend samenzijn met medestudenten, meld je dan per omgaande aan voor onze samenkomst op zaterdag 13 en zondag 14 mei. We komen dan opnieuw samen bij één van de Wholly Science-studenten die centraal in Noord-Nederland een riant onderkomen heeft. In totaal kunnen hier zeven andere Wholly Science-studenten overnachten. Er zijn twee slaapkamers voor ieder twee studenten, en eentje voor drie (met een eigen badkamer en toilet). Zijn deze slaapplekken volgeboekt, dan zul je zelf een overnachting in de buurt moeten boeken of eventueel thuis overnachten (indien de reisafstand te overbruggen is). Mocht het weer het toelaten (wat wel de verwachting is), dan kun je ook een eigen tent opzetten, of in een camper slapen. Een laatste optie is dat je alleen op de zaterdag of zondag komt, om even te “ruiken” aan de aanwezige medestudenten. Echter, een waarschuwing is wel op zijn plaats, want op de zaterdagmiddag steken we onze handen uit de mouwen en gaan we onder andere buitenshuis aan de slag in de tuin. Het programma voor dit werkweekeinde vind je via de Pateo-agenda.


Iedere woensdagavond ben je online welkom bij onze studiegroepbijeenkomsten

Via Pateo’s Zoom-ruimte houden we iedere woensdagavond vanaf 19:45 uur een open dialoog tussen Wholly Science-studenten. De afgelopen weken hebben we de afleveringen van Pateo TV één voor één besproken, als een centraal onderwerp per bijeenkomst, en daarvoor zijn we begonnen met de 33 delen van de Videocursus, gevolgd door Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma. Hoe we vanaf volgende week verder gaan bepalen de deelnemers aan deze online bijeenkomsten samen. Kortom, kom jij vanavond een keertje kijken, mocht je dat nog niet eerder hebben gedaan?


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdenachttiende Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/04/05.