Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Humeurologie

online workshop Humeurologie

Humeurologie onderscheidt vier fundamentele humeuren (ook wel temperamenten genoemd): sanguïnisch, flegmatisch, cholerisch en melancholisch. Totdat de farmaceutische industrie de reguliere gezondheidszorg corrumpeerde beoefenden artsen meer dan 2200 jaar lang met succes de Temperamentenleer of Humeurologie! In de online workshop Humeurologie geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading vanuit de Humeurologie op basis van Wholly Science.


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Humeurologie als onderdeel van de zelfkennisreeks wordt gehouden is op vrijdagavond 17 februari 2023 vanaf 19:30 uur (Midden-Europese Tijd). Voor wie aan een voorgaande zelfkennisreeks heeft deelgenomen is er op donderdagavond 16 februari 2023 vanaf 21:00 uur (Midden-Europese Tijd) een mogelijkheid om ook Humeurologie te gaan volgen, dus als één losse, aanvullende online workshop.


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geïnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum en jouw officiële namen vermeldt. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 10. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 20 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorende e-boeken, zoals hieronder getoond, zijn inbegrepen, evenals de video voor module 2A van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd).

Humeurologie

Meedoen?

Je meldt jezelf aan voor deze workshop door een e-mailbericht te sturen naar B o o k i n g @ P a t e o . n l (zonder spaties), waarin je tevens jouw officiële geboortenamen vermeldt, evenals jouw geboortedatum, -tijdstip en -plaats. En maak, indien mogelijk, gelijktijdig de betaling in orde. Deze workshop biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. Wholly Science-studenten die frequent aanwezig zijn bij de wekelijkse Wholly Science-studiegroepbijeenkomsten krijgen voorrang bij deelname.


Terugkijken

Deze workshop wordt opgenomen, waardoor iedere deelnemer deze videoregistratie na afloop terug kan kijken (en luisteren), en desgewenst ook zelf kan bewaren.


Historie

Deze workshop is nog niet eerder online gehouden. Wel is deze workshop tussen 2016 en 2019 in totaal vijf maal gegeven tijdens een all-inclusive Zelfkennisweek, telkens gehouden bij Savita in het Duitse Sauerland.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/02/15.