Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Solaire-Jaar-Astrologie

online workshop Solaire-Jaar-Astrologie

Solaire-Jaar-Astrologie wordt vreemd genoeg veelal aangeduid als “Westerse Astrologie”, terwijl deze kennis is ontstaan in het Midden-Oosten, en wel in het Oude Sumerië om precies te zijn. In de online workshop Solaire-Jaar-Astrologie geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading op basis van Wholly Science. Daarbij wordt ieders geboortehoroscoop gedetailleerd besproken en geanalyseerd volgens een unieke Wholly Science-methode.


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Solaire-Jaar-Astrologie wordt gehouden is op zondagavond 7 februari 2021 vanaf 19:30 uur (Midden-Europese Tijd), en daarna op 9 mei 2021.


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geďnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum, -tijd en -plaats vermeldt. Indien het een klein plaatsje betreft, noem dan ook de gemeente. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op het aanvangstijdstip worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 15. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 30 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorend e-boek, zoals hieronder getoond, is inbegrepen, evenals de video voor module 2C van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd). LET OP: Deze workshop is dus duurder dan de overige Zelfkennisworkshops van Pateo!

Solaire-Jaar-Astrologie: De Wholly Science-gids tot de Sumerische Zodiak

Historie

Deze online workshop is eerder gehouden op woensdagavond 16 december 2020.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


 

Deze online workshop is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/01/08.