Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief nr. 191

 

Pateo Nieuwsbrief van zondag 5 januari 2020 over het ontbreken van ophef

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Waarom is er geen ophef over de liquidatie van een Iraanse generaal?

Afgelopen vrijdag werd de Iraanse generaal Qasem Soleimani (1957) geliquideerd door huurmoordenaars (op afstand, via een drone) van veruit het meest gewelddadige land op deze planeet. Maar omdat de West-Europese landen feitelijk fungeren als zusterstaten van de USA doet de gecontroleerde media daar net alsof deze provocerende moordaanslag de normaalste zaak van de wereld zou zijn. Als dit een voorteken is van wat we dit jaar nog meer mogen verwachten, dan belooft dit weinig goeds.

Zodra je het grotere plaatje gaat zien is het niet meer zo moeilijk om de geheime agenda achter het voorgeschotelde wereldtoneel te gaan begrijpen. De werkelijke machthebbers boven de mondiale regeringsmarionetten willen maar één ding, en dat is een steeds verdergaande inperking van menselijke vrijheden. Via de gecontroleerde media wordt de onwetende massa bang gemaakt voor bedreigingen die niet bestaan of die zijn gecreëerd door de mondiale machtswellustelingen, want bange mensen omarmen maar al te graag de geboden bescherming. Zodra ze echter doorkrijgen dat het middel vele malen erger is dan de kwaal, is het te laat.

Het ingewikkelde aan deze gehele zaak is dat alles een noodzakelijk rol van betekenis speelt. Ik heb zelf sterk de neiging om de notoire geweldplegers als de USA en de onwettige staat Israël te veroordelen als de oorzaak van de bloedige strijd die nu al zo lang gaande is. Maar het werkelijke probleem is de steun die hun aanhoudende geweldpleging ontvangt van de mondiale bevolking. En dit speelt niet alleen op het allerhoogste niveau op de planeet, maar ook op de lagere niveaus. Met de steun van de onwetende massa worden bijvoorbeeld mensen die nog wel een geweten hebben geterroriseerd door diverse overheidsinstanties gesteund door de corrupte wetgeving. En dit alles heeft maar één doel: het verder doordrukken richting de totale controle van de gehele mensheid.

Om de mensheid zo doeltreffend en zo doelmatig mogelijk te controleren hebben de mondiale machtswellustelingen de afgelopen decennia steeds meer geïnvesteerd in gedachtecontrole, oftewel hersenspoeling. Maar hoe maak je mensen die gehersenspoeld zijn duidelijk dat hun gedachten worden gecontroleerd? Mensen die nog hun eigen, ongemanipuleerde verstand kunnen gebruiken kunnen vaak de doortrapte verdraaiingen en aanverwante trucjes nog wel zien die de gecontroleerde media (inclusief de betaalde televisiekanalen) toepassen om gehersenspoelde mensen te bespelen. Maar alle andere mensen zijn ziende blind en horende doof.

Om tot de Waarheid door te dringen dien je naar binnen te gaan, want diep van binnen weet iedereen met een geweten wel wat juist is en wat niet. Maar zelfverklaarde “wakkere” mensen die de mainstream manipulaties min of meer doorzien, trappen met open ogen in de manipulaties van de alternatieve media. Dit vangnet staat indirect namelijk ook onder controle van de mondiale machtswellustelingen. Ook zij zijn dus ziende blind en horende doof.

Het leren door te dringen tot de Waarheid vraagt om lang en hard werken, namelijk werken aan jezelf! De reis van de ringdragende Hobbit Frodo naar het vuur in de Doemberg (Amon Amarth) van Mordor in het epische verhaal van J.R.R. Tolkien (1892 – 1973) is er niets bij. Ik heb het in deze nieuwsbrieven al vele malen benadrukt, maar je kunt hierin alleen succesvol zijn indien je jouw “huis” op rots hebt gebouwd. Hierbij is ons “huis” een metafoor voor ons begrip van de totale werkelijkheid. Daartoe dien je iedere steen van dit “huis” eerst zelf te toetsen, voordat je het toevoegt.

Het allermoeilijkste deel van ieders reis naar de Waarheid is het afbreken van het bestaande “huis”. Vrijwel alle stenen van dit “huis” hebben we namelijk klakkeloos geaccepteerd zonder eigen toetsing. En bovendien hebben we dit “huis” niet op een keiharde ondergrond gebouwd (lees: Ware Wetenschap), maar op drijfzand (lees: geloof). Ook dit hebben de mondiale machtswellustelingen weten om te draaien, waardoor gelovigen juist nog hardnekkiger vasthouden aan hun oude “huis”.

Durf jij wel jouw oude “huis” af te breken, ondanks dat je meent al zo veel te “weten”, dan kun je opvallend eenvoudig jouw nieuwe huis opbouwen op de rotsvaste wetenschap van Wholly Science. Dat doe je door het opleidingsprogramma te gaan volgen.

Velen die momenteel hiermee bezig zijn proberen tevergeefs de inzichten van Wholly Science te integreren in hun oude huis. Al deze studenten lopen daarom vroeg of laat vast, want de Waarheid kun je niet mengen met onwaarheden. Je zult dus echt met een schone lei dienen te beginnen, door alles te durven onderzoeken, en alleen het goede te behouden.

Ik weet dat Wholly Science het enige allesomvattende paradigma is dat ons in staat stelt de Waarheid te ontdekken. Daarom ben ik ook in staat om bijvoorbeeld de werkelijke Esoterische betekenis te onthullen van tal van oude geschriften waaronder de boekencollectie die we tegenwoordig kennen als de Bijbel. Maar deze kennis doorgeven aan anderen blijkt toch minder evident dan ik aanvankelijk meende. Daarom is er nu dus het opleidingsprogramma. Indien er slechts één student is die weet door te dringen tot de Waarheid, dan is mijn missie geslaagd. Het zou fijn zijn voor mij indien dit tijdens mijn huidige fysieke bestaan op deze bijzondere planeet geschied. Maar ik zal het in ieder geval zo achterlaten dat het ook daarna toegankelijk blijft voor de ware zoekers naar de Waarheid.


Investeer in jouw eigen financiële vrijheid

De grootste blokkade om echt op reis te gaan naar de Waarheid zijn de huidige financiële verplichtingen, wat niets anders is dan verborgen slavernij. Veel “wakkere” mensen beschouwen het geld als de oorzaak van al het kwaad in de wereld. Wie zo denkt is gehersenspoeld. Geld is niets meer of minder dan een (betaal-) middel. Wat je met dit middel doet bepaalt of iets goed of slecht is (en ook nog weer eens vanuit een bepaald perspectief). Iedereen weet dat je ook goede dingen met geld kunt doen. Maar waarom hebben veel “wakkere” mensen dan zoveel schroom om te investeren in een lucratief initiatief? “Ja maar, als het te mooi is om waar te zijn, dan zal het ook wel niet waar zijn.” “En wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje.”

Twee nieuwsbrieven geleden begon ik met deze zin: “Als we blijven doen wat we voorheen deden, dan blijven we krijgen wat we voorheen kregen.” Dit geldt nadrukkelijk ook voor onze eigen financiële situatie. Wil jij in de (nabije) toekomst meer financiële vrijheid zodat jij je met belangrijkere of leukere zaken bezig kunt gaan houden, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.


Nog enkele plaatsen beschikbaar voor grootse middagpresentatie op 22 feb.

Als er één onderwerp is waarover wij massaal zijn gehersenspoeld, dan is het wel de menselijke geschiedenis. Wie bijvoorbeeld denkt dat de verhalen in het boek Genesis historische beschrijvingen zouden zijn is gehersenspoeld, maar dat geldt ook voor iedereen die gelooft in de universitaire verzinsels rond het toverwoord “toeval”. Tot mijn eigen grote verbazing bleek de ware menselijke geschiedenis opvallend goed gedocumenteerd te zijn, maar dan verstopt in mythologische vertellingen. Dat mijn ontdekkingen op dit vlak volledig zijn te danken aan mijn kennis van Wholly Science hoef ik hopelijk niet meer te benadrukken (al doe ik het voor alle zekerheid hier toch maar even). Wil jij gedurende een onvergetelijke middag de ware menselijke geschiedenis inclusief bewijzen gepresenteerd krijgen, kom dan op 22 februari a.s. naar “☼NZE V☼RIGE Z☼NNEN”, gehouden centraal in Nederland. Er zijn nog slechts enkele stoelen beschikbaar. Deelname is op volgorde van betaling.


Zelfstandige woonruimte gezocht

Al 11 jaar ben ik zorgeloos gezond. Daarmee bedoel ik dat ik sinds 1 januari 2009 geen zorgverzekering meer heb, en ondanks aanhoudende pogingen tot afpersing volhard ik in mijn zorgverzekeringsweigering. Als gevolg daarvan is in 2012 beslag gelegd op mijn inboedel, maar de betreffende executieverkoop heeft nooit plaatsgevonden, en was er in plaats daarvan destijds een plezierig samenzijn met gelijkgestemden in en rond mijn woning in Zeist. Later dat jaar heb ik die woning echter verlaten en heb ik sindsdien geen zelfstandige woonruimte meer gehad.

Er zijn meer mensen zoals ik die weigeren een zorgverzekering te hebben. Eén van hen is Jordy Zwarts (1976) uit Den Haag, en hem is het uiteindelijk gelukt om een civiele rechter te laten uitspreken dat de vordering op hem van de betreffende zorgverzekeraar onwettig is. Op basis van deze jurisprudentie van 18 april 2018 overweeg ik om mijn eigen zaak alsnog tot de juiste oplossing te willen gaan brengen. Daartoe heb ik echter een officieel woonadres nodig in de Basisregistratie Personen (BRP). Wie kan mij daaraan helpen? Als dank voor een succesvolle bemiddeling ontvang je dan de eerste twee niveaus van het Wholly Science-Opleidingsprogramma (ter waarde van € 150) gratis!


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdenéénennegentigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorig e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/01/06.