Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief nr. 212

Pateo Nieuwsbrief van zondag 26 juni 2022 over Eureka!


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Eureka! Soms is de oplossing opvallend eenvoudig!

Plastic verpakkingsmaterialen vormen een steeds groter wordend probleem. Maar waarom stappen we dan niet over op natuurlijke verpakkingsmateriaal, namelijk afkomstig van industriële hennep? Dit kunnen we bovendien ook gebruiken als bouwmateriaal, en er zelfs kleding van maken.

Bij het meest recente boerenprotest, op woensdag 22 juni 2022 te Stroe, viel mij één spandoek in het bijzonder op. Bovenaan op de voorkant van een tractor stond in koeienletters geschreven: “Er is al veel uitgevonden”, met daaronder “koffie zonder cafeïne, bier zonder alcohol, auto zonder chauffeur, maar een regering zonder idioten wil maar niet lukken!” Wat echter in de ogen van deze boeren complete idioten lijken, dat zijn in werkelijkheid marionetten die de absurde plannen van mondiale machtswellustelingen steeds verder doordrukken. Vooral de beroepsleugenaars van Dictatuur ’66 zijn niets anders dan volksverradende schoothondjes van de Wereld-Economische-Fascisten (WEF). Hoe dan ook, indien een deel van de boeren overstapt op industriële hennepteelt, dan draagt dat positief bij aan alle indicatoren waar deze marionetten op sturen, en wie kan daar nu bezwaar tegen hebben?!

Is de oplossing echt zo eenvoudig? Ik denk van wel! Door bewust voor natuurlijke oplossingen te kiezen zullen we razendsnel positieve veranderingen gaan zien. De onnatuurlijke en zelfs antinatuurlijke manier van denken is namelijk de kern van al onze ecologische en maatschappelijke problemen. Het vinden van natuurlijke oplossingen begint dan ook door onze eigen denk- en handelswijzen eens goed onder de loep te nemen vanuit het allesomvattende paradigma van Wholly Science.


Heb je al deze 9 Wholly Science-videoclips al gezien?

Met deze videoclips wil ik bepaalde dynamische aspecten van een Wholly Science-deelgebied aanschouwelijk maken middels zo weinig mogelijk woorden, en voorzien van muziek. Veel kijkplezier gewenst!


Heb jij je al aangemeld voor de middagconference op 3 september centraal in Nederland?

De insteek voor deze conference is een vriendenmiddag waarin we gelijkgestemden ontmoeten en waarin volop gelachen zal gaan worden. Ik zal dan namelijk mijn debuut gaan maken als conferencier. Toch zal ik het niet kunnen laten om tussen de grappige zaken door ook af en toe wat kennis te delen. En uiteraard is er aan het einde ruimte voor vragen, waarin we in dialoogvorm kunnen trachten bevredigende antwoorden daarop te vinden. Heb jij je nog niet aangemeld, doe dit dan snel, zodat je deze unieke bijeenkomst niet gaat missen. Bovendien kun je ook gerust anderen meenemen die misschien wat minder wakker zijn, of zelfs helemaal niet. De taal is immers van ons allemaal, en om taalkundige rariteiten kan iedereen lachen. Dat garandeer ik.

Taalkundige rariteiten : Pateo’s middagconference over taal op 3/9/2022

Nog slechts vijf gedrukte exemplaren van ‘Genesis ontcijferd’ te koop

Wie de videopresentatie bestelt van de op zaterdagmiddag 23 april 2022 gegeven Spoedcursus Bijbelstudie (op dezelfde locatie als waar ook de komende middagconference zal worden gehouden), die kan voor een spotprijs een gedrukt exemplaar van het boek ‘Genesis ontcijferd’ erbij kopen. Wacht hier echter niet te lang mee, want er zijn nog slechts vijf exemplaren leverbaar.

Genesis ontcijferd

Tevens nog enkele versies van het grondslagenboekje leverbaar in het Frans, Duits en Spaans

Misschien wil jij jouw Frans-, Duits- of Spaanstalige vrienden verrassen met een gedrukte versie van ‘Grondslagen van Wholly Science’ in hun eigen taal, vertaald door een moedertaalspreker. Ook in dat geval kun je beter niet te lang wachten met bestellen, want de Nederlandstalige versie is al een tijdje uitverkocht, en sinds deze week ook de Engelstalige versie.

Fondements de Wholly Science     Grundlagen von Wholly Science     Fundamentos de Wholly Science

Is het Bijbelstudieweekeinde van eind juli misschien iets voor jou?

In navolging op de zeer geslaagde Bijbelstudieweek van eind april jl. wordt eind juli a.s. een Bijbelstudieweekeinde gehouden, van vrijdagmiddag tot zondagavond. De locatie is dezelfde, in het hart van Noord-Nederland. Voel jij dat jij hierbij aanwezig wil zijn, neem dan gelijk contact op.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdentwaalfde Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/06/26.