Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief nr. 213

Pateo Nieuwsbrief van woensdag 3 augustus 2022 over de Driestatenstad


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Boerenland moet plaats maken voor de Driestatenstad

De volgeboekte Bijbelstudiebijeenkomst van afgelopen weekeinde in Noord-Nederland was (wederom) zeer geslaagd, wat mij erg voldaan en dankbaar maakt. Echter, op de heen- en terugreis waren de vele omgekeerde Nederlandse vlaggen op de akkers naast de snelweg niet te missen, evenals diverse rode bandana’s (of boerenzakdoeken), veelal om de linkerbuitenspiegel geknoopt. Hier en daar stond zelfs met koeienletters ‘HELP’ geschreven. En ook ik maak me grote zorgen over de waanzinnige plannen van de corrupte overheden.

Dat het overheidsbeleid is gebaseerd op leugens, manipulatie en verdraaiingen aangeleverd door corrupte (pseudo-) wetenschap zal hopelijk inmiddels toch wel duidelijk zijn. Zo niet, dan heeft het volstrekt geen zin om verder te lezen. De agrariërs weten dit al heel lang, maar hebben ondanks de steeds absurder wordende (Europese) regelgevingen toch getracht om hun boerenbedrijven draaiende te houden. In werkelijkheid is van hogerhand bedacht om hen systematisch weg te pesten, hopende dat ze er vrijwillig de brui aan zouden geven. Velen hebben dat inmiddels dan ook al gedaan. Maar blijkbaar gaat dat de mondiale machtsmaniakken te langzaam, en pakken ze het nu wat rigoureuzer aan. Het is namelijk hun bedoeling dat al het boerenland plaats moet gaan maken voor de realisatie van de Driestatenstad (of Tristate City in het Engels), waarin het grondgebied van drie staten (Nederland, Vlaanderen en het Duitse Ruhrgebied) één grote stadsregio moet gaan vormen. In onderstaande afbeelding heb ik het logo van dit initiatief voorzien van vier rode rechthoeken en een rode rand, uiteraard uitsluitend om artistieke redenen.

Verpakt als de mondiale duurzameontwikkelingsagenda voor 2030 wordt een totalitair regiem geïmplementeerd dat het omgekeerde bewerkstelligt van hetgeen wordt beweerd. Het gaat de mondiale machtsmaniakken namelijk helemaal niet om de natuur, maar om maximale controle ter bevordering van optimale winstgevendheid. De natuur is voor hen slechts een middel, en wordt dan ook te onpas misbruikt. Een goed voorbeeld daarvan is de beleidsmatige terugkomst van de wolf in Nederland. De wolf springt met gemak over de afrasteringen rond schapenweiden. Naar verluidt wordt er daarom iedere nacht wel ergens één of meerdere schapen of lammetjes gedood. De gecontroleerde propagandamedia presenteert vol trots de geboorte van wolvenwelpen, maar negeert grotendeels de ravage die deze roofdieren voortdurend veroorzaken.

Wie het durft te zien kan niet langer negeren dat onafhankelijkheid openlijk wordt teruggedrongen, omdat afhankelijke mensen nu eenmaal veel makkelijker te manipuleren zijn. Momenteel zijn de agrarische voedselproducenten aan de beurt om “geruimd” te worden, maar straks zullen naar verwachting ook de particuliere (volks-) tuinen moeten verdwijnen vanwege een volgend onzinverhaal. Als de mondiale machtsmaniakken hun zin krijgen komt voedsel binnenkort namelijk niet langer op een natuurlijke manier van de natuur, maar zoveel mogelijk van kunstmatig gefabriceerde consumptievulling.

Er is van alles fundamenteel mis in onze gecorrumpeerde maatschappij. Hoewel ik begrijp waarom dit zo is blijf ik me geroepen voelen om hier toch de aandacht op te vestigen. Er wordt namelijk al tientallen jaren een oorlog gevoerd tegen de natuurlijke mens en natuurlijke manieren van leven. De mondiale machtsmaniakken willen dit namelijk vervangen door onnatuurlijke, en zelfs antinatuurlijke kunstmatigheid. De mensheid is de afgelopen eeuw daardoor ook steeds dommer geworden, waardoor nog maar weinig mensen beseffen wat er werkelijk gaande is, namelijk een verborgen oorlog. Volgens een populaire pessimist is deze oorlog reeds verloren, om vervolgens zijn publiek te overstelpen met intellectueel gepraat. Maar zoals we allemaal wel weten vullen praatjes geen gaatjes. Wat wel nodig is, dat is actie, maar alleen indien dit is gebaseerd op waarachtig weten kan dit effect hebben. Voel jij dat jij wat moet gaan doen, en besef jij dat dit alleen mogelijk is vanuit zelfkennis, begin dan vandaag nog met het bestuderen van Wholly Science, of ga hier snel verder mee. Al die vele initiatieven die dit waarachtig weten ontberen zullen uiteindelijk namelijk van nul en generlei waarde blijken te zijn. Wij dienen immers slimmer te zijn dan de globale tirannen die de totalitaire macht nastreven. Hoe slim ben jij?


Lachen is gezond

Terwijl het duidelijk wordt dat steeds meer mensen van alle leeftijden tegenwoordig zomaar opeens doodgaan wordt in onze corrupte maatschappij de oorzaak daarvan toegeschreven aan tal van de meest bizarre zaken behalve één, want het kan natuurlijk nooit iets te maken hebben met die experimentele spuitjes die de afgelopen jaren gratis zijn ingespoten. En ook is het uiteraard een absurde complottheorie dat die moderne zwerenziekte feitelijk een bijwerking is van die genetische-modificatie-injecties. Over deze spreekwoordelijke olifant in de kamer wordt door iedereen die corrupt of gehersenspoeld is niets, maar dan ook echt helemaal niets, gezegd. Echte zoekers naar de waarheid weten gelukkig dat ze niet zozeer moeten letten op wat wel wordt gezegd, maar veel meer op wat er niet wordt gezegd!

Voor mij voelt de huidige situatie als stilte voor de storm. Al die waanzinnige maatregelen, waarvan iedereen met een nog gezond werkend verstand weet dat deze juist contraproductief waren, lijken slechts opgeschort. Voor het najaar heeft de GGD (“Gaat Gewoon Door”) namelijk alweer grote hallen afgehuurd, dus blijkbaar is het draaiboek voor het vervolg al operationeel.

Voordat dit volgende neppandemiecircus uitbreekt heeft ook Pateo een grote zaal afgehuurd, maar deze keer gaat het echt om de volksgezondheid. De boosters die op 3 september worden verstrekt worden niet ingespoten, maar gaan via beeld en geluid, en richten zich vooral op de lachspieren. Het is namelijk algemeen bekend dat lachen bevorderlijk is voor de gezondheid! Deze boosters werken dus wel, en daarom zijn ze dan ook niet gratis, en worden ze evenmin vergoed door de verzekeraars. Wil jij € 15 investeren in jouw gezondheid door aanwezig te zijn bij een hilarische middagconference centraal in Nederland op zaterdagmiddag 3 september (vandaag over precies een maand), meld je dan snel aan. Deze grote zaal is nu voor ruim de helft volgeboekt, maar de ervaring leert dat het opeens erg snel kan gaan met de boekingen. Wacht dus niet te lang, want deze middag wil je zeker niet missen, te meer omdat het deze keer niet zal worden opgenomen (zodat er ook ruimte is voor grappen die slappies gegarandeerd als politiek incorrect zouden beschouwen).

Taalkundige rariteiten : Pateo’s middagconference over taal op 3/9/2022

Sluit je online aan bij de overige Wholly Science-studenten

Iedereen die bezig is met het Wholly Science-opleidingsprogramma wordt beschouwd als een Wholly Science-student. En door het eerst doen van de Wholly Science-videocursus bereid jij je voor op het kunnen gaan volgen van deze opleiding. Wekelijks komen tientallen Wholly Science-studenten online samen om van gedachte te wisselen en om gelijkgestemden te ontmoeten. Tegenwoordig is dat op de woensdagavond vanaf 20:00 uur. Op Pateo’s Agenda vind je het betreffende onderwerp dat iedere bijeenkomst centraal staat om de groepsdialoog te starten. Ben jij een Wholly Science-student, schuif dan gerust een keertje aan om te zien of het iets voor jou is. Laat je niet weerhouden door de gedachte dat je misschien nog niet genoeg weet, want het gaat ons in eerste instantie om de onderlinge verbinding van mens tot mens.

Verder starten we op donderdagavond 1 september met de tweede Nederlandstalige “Spirituele bergbeklimming”. Zowel in het Nederlands als in het Engels is dit verhelderende traject van minimaal 14 weken inmiddels éénmaal doorlopen. Een enkele deelnemer heeft het zelfs als zo bijzonder ervaren dat deze innerlijke klim nogmaals wordt gedaan. Iedereen vanaf Niveau 4 van de opleiding kan online meeklimmen. Deelname kost slechts € 50 (éénmalig, want de eventueel tweede keer is gratis). Wie mee wil doen dient zich voor 25 augustus aan te melden.

Tenslotte is het de bedoeling om binnenkort weer de online zelfkennisworkshops te gaan geven, bedoeld voor Wholly Science-studenten op Niveau 2. Deze keer zullen dan alle zeven Wholly Science-zelfkennismethoden aan bod komen, net zoals dit tijdens de zelfkennisweken het geval was (zoals veelvuldig gegeven in het Duitse Sauerland bij Savita). Heb jij belangstelling om deze online reeks te gaan volgen, laat het dan even weten. Geef daarbij dan graag ook aan welk wekelijks moment jou het beste past. In het bijzonder zou ik dan graag willen weten of de vrijdagavond een mogelijkheid is voor jou.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdendertiende Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/08/03.