Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 215

Pateo Nieuwsbrief van dinsdag 4 oktober 2022 over een prettig gesprek


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Dank je wel!

Dank je wel voor het lezen van deze nieuwsbrief. Fijn dat je daar even de tijd voor neemt. Dit is doelbewust een korte nieuwsbrief, want ik weet dat lange teksten tegenwoordig door steeds minder mensen worden gelezen. Hoe dan ook, ik hoop dat deze korte nieuwsbrief jou zal inspireren.


Heb je de taalkundige-rariteiten-video al gezien?

Een maand geleden, op zaterdag 3 september 2022, vond in een grote zaal te Hoevelaken, centraal in Nederland, de hilarische middagconference plaats, zoals aangekondigd in beide voorgaande nieuwsbrieven. Wie daar niet bij aanwezig was hoeft gelukkig niet te treuren, want hetgeen daar is gepresenteerd is inmiddels ook beschikbaar als een online videopresentatie met een speelduur van twee uur. Je kunt ‘Taalkundige rariteiten’ voor slechts € 10 aanschaffen via Pateo’s webshop, waarna je zo veel en vaak kunt lachen als je maar wilt.


Heb je het meest recente interview over Wholly Science al bekeken?

Vorige week maandag werd ik virtueel geïnterviewd door een vrije journalist. Dit videogesprek van drie kwartier kun je gratis bekijken op het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Pateo.

Het was alweer bijna twee jaar geleden dat ik deelnam aan een (online) vraaggesprek, want tegenwoordig stem ik nog zelden in met het geven van een interview, maar deze keer viel de uitnodiging daartoe bij mij wel in goede aarde. Jij mag oordelen of mijn intuïtie het daarbij aan het juiste eind had. Ik vond het zelf in ieder geval een prettig en gevarieerd gesprek.


De hoogte van de inflatie werd opvallend accuraat voorspeld

Op zondag 10 april 2022 heb ik Pateo Nieuwsbrief nr. 209 uitgestuurd. Daarin kondigde ik aan dat de prijzen van Pateo’s producten vanaf 1 januari 2023 met 20% zullen worden verhoogd. Vorige maand werd officieel bekend gemaakt dat de landelijke prijzen (in Nederland) met maar liefst 17,1 procent waren gestegen in vergelijking met een jaar eerder. We hebben nog drie maanden te gaan totdat het volgende kalenderjaar aanbreekt, en het heeft er alle schijn van dat de inflatie dan inderdaad zo rond de 20% zal zijn. In augustus was dit percentage immers nog (slechts) 12%. Wil je daarom profiteren van de huidige (lage) prijzen voordat deze inflatiecorrectie van 20% wordt doorgevoerd, plaats jouw bestelling dan nog dit kalenderjaar. Dat doe je door mij even een berichtje te mailen.


Doe je mee aan de eerstvolgende reeks zelfkennisworkshops?

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er weer een reeks online zelfkennisworkshops gehouden, vermoedelijk op de vrijdagavond. Om hieraan te kunnen deelnemen dien je minimaal het introductieaanbod voor het Wholly Science-opleidingsprogramma te hebben aangeschaft (voor slechts € 17). Deze online workshopreeks omvat deze keer alle zeven Wholly Science-zelfkennismethoden. Deze workshops zijn met name bedoeld voor Wholly Science-studenten op Niveau 2, zodat ze hiermee gelijk de basis kunnen leggen voor hun eigen zelfkennisrapport. Heb jij belangstelling om hieraan deel te gaan nemen, neem dan even contact met mij op. De definitieve planning van deze reeks wordt in overleg met de belangstellenden gemaakt.

Het Oudgriekse aforisme getranslitereerd als ‘gnothi seauton’ betekent ‘ken uzelf’

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdenvijftiende Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/10/04.