Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Enneagram

online workshop Enneagram

Het woord ‘Enneagram’ komt uit het Grieks en is een samentrekking van ennea (dat ‘negen’ betekent) en grammos (wat we kunnen vertalen als ‘getekend’). Het symbool van het Enneagram verbindt enerzijds de punten 3, 9 en 6 (resulterend in een driehoek) en anderzijds de punten 1, 4, 2, 8, 5 en 7 (resulterend in een zespuntige vorm). De diepgaande Wetenschappelijk kennis die door het symbool van het Enneagram wordt samengevat is naar het Westen gebracht door Meester Gurdjieff. Het Enneagram is een procesmodel, maar we kunnen het ook gebruiken om persoonlijkheden te analyseren. In de online workshop Enneagram geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading vanuit het Enneagram op basis van Wholly Science. Daarbij wordt ieders persoonlijkheidstype gedetailleerd besproken en geanalyseerd volgens een unieke Wholly Science-methode.


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Enneagram wordt gehouden is op vrijdagavond 24 februari 2023 vanaf 19:30 uur (Midden-Europese Tijd).


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geďnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum, -tijd en -plaats vermeldt. Indien het een klein plaatsje betreft, noem dan ook de gemeente. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op het aanvangstijdstip worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 15. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 30 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorend e-boek, zoals hieronder getoond, is inbegrepen, evenals de video voor module 2G van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd).

Persoonlijkheidsdynamiek : De Wholly Science-gids tot het Enneagram

Meedoen?

Je meldt jezelf aan voor deze workshop door een e-mailbericht te sturen naar B o o k i n g @ P a t e o . n l (zonder spaties), waarin je tevens jouw gebruikelijke roepnaam vermeldt. En maak, indien mogelijk, gelijktijdig de betaling in orde. Deze workshop biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. Wholly Science-studenten die frequent aanwezig zijn bij de wekelijkse Wholly Science-studiegroepbijeenkomsten krijgen voorrang bij deelname.


Terugkijken

Deze workshop wordt opgenomen, waardoor iedere deelnemer deze videoregistratie na afloop terug kan kijken (en luisteren), en desgewenst ook zelf kan bewaren.


Historie

Deze online workshop is eerder gehouden op donderdagavond 9 juni 2022. Verder is deze workshop tussen 2016 en 2019 in totaal vijf maal gegeven tijdens een all-inclusive Zelfkennisweek, telkens gehouden bij Savita in het Duitse Sauerland.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/10/25.