Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 182

 

Pateo Nieuwsbrief van zaterdag 14 april 2017 over de online inwijdingscursus

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Online inwijdingscursus in de geheimtaal van Genesis

De onthullende informatie uit het inwijdingsboek ‘Genesis ontcijferd’ is sinds gisteren ook beschikbaar als online inwijdingscursus. Deze cursus bestaat uit zeven video’s met een totale speelduur van zeven uren. Wie het gedrukte boek aanschaft (voor € 150 exclusief verzendkosten), die ontvangt daarbij tevens het aangevulde e-boek en deze bijbehorende videoreeks. Daarin wordt de geheimtaal vol met codewoorden waarin de eerste elf hoofdstukken van Genesis zijn geschreven volledig ontcijferd. Hiermee word je ingewijd in de geheimen die zijn verstopt in de schijnbaar historische vertellingen van het overbekende boek ‘Genesis’. In totaal bevatten deze eerste elf hoofdstukken van Genesis zeven complementaire verhalen. Gezamenlijk kunnen we deze zeven Esoterische vertellingen beschouwen als de ‘Handleiding Mens’, waarin alle menselijke functies op een gestructureerde manier worden toegelicht, evenals de zin van ons leven in deze werkelijkheid. In een introductievideo wordt dit alles kort toegelicht:

Heb jij een exemplaar van de eerste druk van boek ‘Genesis ontcijferd’ al aangeschaft voor € 150, neem dan even contact op, want dan krijg je per omgaande ook toegang tot deze online inwijdingscursus. Heb je dit boek gekocht voor € 50 dan krijg je bij betaling van de resterende € 100 ook toegang tot deze 7-delige videoreeks. Echter, iedereen die het gedrukte boek heeft gekocht heeft altijd zonder meerprijs recht op het aangevulde e-boek. Heb je deze nog niet in jouw bezit, neem dan ook even contact op.

Voordat deze inwijdingscursus afgelopen week werd opgenomen is de inhoud eerst uitgeprobeerd tijdens de Bijbelstudieweek in de eerste week van deze lentemaand. Op basis hiervan zijn niet alleen de afzonderlijke presentaties aangepast, maar ook het e-boek (dat nu nog meer informatie bevat).


De elfde Zelfkennisweek behoeft nog enkele deelnemers

Van zondag 3 tot zaterdag 9 juni a.s. staat de elfde Zelfkennisweek gepland, wederom bij Centrum Savita in het Duitse Sauerland. Wanneer nog enkele deelnemers zich aanmelden, dan kan ook deze cursusweek definitief doorgaan. Echter, dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat ik deze Zelfkennisweek geef, dus grijp jouw (laatste) kans wanneer je deze week nog nooit hebt meegemaakt of wanneer je deze week nog een keer wilt doen. Wil je deze elfde keer (opnieuw) van de partij zijn, meld je dan aan voor vrijdag 25 mei.

Ook voor deze Zelfkennisweek ga ik namelijk een online videocursus ontwikkelen. Naast zeven video’s waarin telkens één van de zeven zelfkennismethoden wordt uitgelegd krijgt dan iedere deelnemer ook een eigen video waarin alle eigen uitkomsten van iedere methode worden getoond. Uiteraard wordt die eigen video alleen gestuurd naar degene over wie het gaat. Ook is er dan de mogelijkheid om deze uitkomsten met mij te bespreken tijdens een (video-) gesprek via het internet of de telefoon. Iedere video kan dan net zo vaak worden bekeken als gewenst, en bovendien zijn er geen reis- en verblijfkosten verbonden aan deze online Zelfkenniscursus.


Bloedverwanten van Juliana bevestigen haar adoptie door Wilhelmina

In Pateo Nieuwsbrief nummer 180 heb je kunnen lezen dat “koningin” Wilhelmina (1880 – 1962) op 30 april 1909 te Soestdijk beviel van een mongoloïde meisje dat na te zijn omgeruild met een geheel gezond pasgeboren meisje als Clara van der Grift (roepnaam Klaartje) opgroeide in Baarn. Ik heb hierover gesproken met iemand wiens grootouder destijds werkzaam was op paleis Soestdijk. Deze grootouder had met eigen gezien dat deze “koninklijke” baby de volgende ochtend opeens geen “mongooltje” meer was. Rara, hoe kan dat?

Het antwoord is dat dit “koninklijke” “mongooltje” ’s nachts was omgeruild met de pasgeboren dochter van Antje van der Grift (1884 – 1970) en Dirk de Ridder (1879 – 1965), die twee jaar eerder trouwden en in Zuilen woonden. Het “mongooltje” werd vervolgens in het gezin van de ouders van Antje van der Grift geplaatst als Klaartje van der Grift (en ook werd haar geboorteakte vervalst door haar geboorte op papier tien jaar terug in de tijd te plaatsen, want dat zou later bij “mongooltjes” toch niemand opvallen, zo werd er geredeneerd). Vervolgens groeide de echte dochter van Antje en Dirk op als “kroonprinses” Juliana. Nu kunnen we begrijpen waarom Juliana zo dicht bij het gewone volk stond, want zij behoorde daartoe. En ook begrijpen we nu waarom ze later in haar geboortepaleis is gaan wonen. De leugen moet zich altijd in allerlei bochten wringen, maar de waarheid gaat rechttoe rechtaan. Alleen gehersenspoelden blijven in leugens geloven.

Afijn, de reden waarom ik hier nu nog een keer de aandacht op vestig is dat inmiddels ook een nichtje van Klaartje van der Grift deze babyruil van 1909 aan mij heeft bevestigd. Graag had ik ook gesproken met een “broer” of “zus” van Klaartje, maar zij willen hiermee liever niet in de publiciteit treden. Toch hebben deze bloedverwanten van Juliana via Klaartje’s nicht aan mij bevestigd dat beide pasgeborenen inderdaad zijn omgeruild zoals ik heb getoond in aflevering 8 van de O-show. Ik wist al langer dat het waar was, maar nu kan niemand het meer ontkennen! Hoe lang laten we de leugen nog regeren?


Westerse hypocrisie wordt steeds schaamtelozer

Iemand is onschuldig tot het tegendeel wordt bewezen. Dat is toch de basis van ons zogenaamde rechtssysteem? Maar waarom houden de verkozen marionetten van de Westerse nepdemocratieën zich daar dan niet aan? Keer op keer voert het meest agressieve land ter wereld aanvallen uit op onschuldige landen, en de Westerse gecontroleerde media doet net alsof dit juist zou zijn. Hoe erg moet iemands verstandelijke beperking zijn om deze schaamteloze oorlogspropaganda niet te doorzien?

Op zaterdag 7 april 2018 kwamen ongeveer zeventig mensen om door waarschijnlijk een aanval met gifgas (een combinatie van chloor en saringas, zo werd gemeld). Onmiddellijk werd door maffiabaas Donald Trump geconcludeerd dat de Syrische regering hiervoor verantwoordelijk zou zijn, zonder ook maar een spoortje van bewijs te kunnen aandragen. Maar wie zelf nog kan nadenken, die vraagt zich als eerste af wie belang heeft bij een dergelijke aanval op onschuldige burgers. Het antwoord daarop kan iedereen bedenken, want dat zijn de opdrachtgevers van de huurlingen die worden betaald om ook Syrië in te lijven als gebied dat onder controle komt van het internationale bankenkartel. Het is namelijk precies hetzelfde draaiboek dat ook in 2011 is gebruikt om Libië in te lijven.

Een jaar geleden werd diezelfde gifgastruc gebruikt, en ook toen was het de bedoeling om vanuit Syrië een internationale oorlog te ontketenen (zie Pateo Nieuwsbrief nummer 166). Toen vuurde de USA als “vergelding” voor de vermeende gifgasaanval van drie dagen daarvoor 59 kruisraketten af op Syrië. Dat bombardement was op 7 april 2017. En precies een jaar later, op 7 april 2018, vond er opnieuw een vermeende gifgasaanval plaats. Is april voor de USA soms een goede maand om een volgende oorlog in Syrië te beginnen?

Deze keer vond het bombardement plaats op 14 april 2018 (afgelopen nacht dus), en namen ook twee andere oorlogszuchtige landen hieraan deel: de UK en Frankrijk. In totaal werden er 103 raketten afgevuurd, maar 69% daarvan werd onderschept. Als opwarmertje hiervoor hadden we de beschuldigingen vanuit de UK dat Rusland een voormalige dubbelspion en diens dochter zou hebben vergiftigd op 4 maart 2018. Dat het veel waarschijnlijker is dat dit een operatie was van “eigen” geheime diensten als MI6, CIA of Mossad durft de gecontroleerde Westerse propagandamedia zich uiteraard niet openlijk af te vragen.

Eigenlijk is het verhaal zo doorzichtig als het maar kan zijn. Nu Syrië de proxy-oorlog tegen de huurlingen van het internationale bankenkartel feitelijk heeft gewonnen moest er een zwaarder midden worden ingezet om Syrië alsnog te kunnen gaan inlijven. En wanneer Rusland en Iran achter Syrië blijven staan, en er een Derde Wereldoorlog van komt, laten we dan gelijk ook maar de spanningen tussen de Palestijnen en de Israëlische bezetters naar een nieuw hoogtepunt brengen. Dan kunnen we eindelijk Groot Israël gaan realiseren, zo hebben de zionistische banksters de afgelopen week ongetwijfeld geredeneerd.

Volgens mijn interpretatie van de eindtijdprofetie van de profeet Daniël begint die Derde Wereldoorlog op maandag 22 oktober 2018. Laten we hopen dat ik ongelijk heb. Maar als het aan de mondiale machtsmisbruikers ligt, dan gaat die Derde Wereldoorlog er hoe dan ook komen. Of laten we ons dan toch eindelijk niet langer regeren door leugens?


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdentweeëntachtigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorig e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/04/14.