Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 221

Pateo Nieuwsbrief van woensdag 5 juni 2024 over inspiratie


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Kom jij op 7/7 ook naar de Wholly Science-studiedag in Drenthe?

De ervaring leert dat veel Wholly Science-studenten vastlopen, soms al gelijk in het begin. Het lijkt alsof hier tal van verschillende redenen aan ten grondslag liggen, maar in werkelijkheid is de diepere oorzaak hiervan altijd een gebrek aan intrinsieke motivatie. Immers, waar een wil is, is een weg. Het feit dat het studeren van Wholly Science zo wordt bemoeilijkt door het gewone leven bewijst juist hoe waardevol en belangrijk het is.

Voel jij diep van binnen dat Wholly Science voor jou de Weg is, maar heb je behoefte aan nieuwe inspiratie om verder te gaan het het Wholly Science-opleidingsprogramma, kom dan naar de Wholly Science-studiedag in Drenthe op zondag 7 juli 2024.


Neem jij deel aan de gratis workshopreeks over de betekenis van de Tarot-kaarten?

De afbeeldingen op de Rider-Waite-versie (uit 1909) van de 78 Tarot-kaarten zitten boordevol aanwijzingen die ons op weg kunnen helpen naar het vinden van diepzinnige betekenissen. Hierover heb ik recentelijk een boek geschreven, en door er met mede-studenten over te praten komen deze kaarten als het ware tot leven. In de Engelstalige online studiegroepbijeenkomsten hebben we de afgelopen weken op die manier al 26 kaarten besproken, en gaan we daar de komende weken rustig mee verder. Gezien dit succes gaan we dit vanaf 12 juni ook op de woensdagavond vanaf 20:30 uur in het Nederlands doen, telkens om de week. Ben jij benieuwd naar deze diepgang, kom daartoe dan naar Pateo’s Zoom-ruimte. Kijk op Pateo’s Agenda voor de data. Het is bedoeld voor Wholly Science-studenten, die hier gratis aan kunnen deelnemen.

Demystificering van de Tarot : De Wholly Science-gids tot Archetypen

Het middagcongres over Tijd was een groot succes

Het middagcongres over Tijd dat op zaterdag 11 mei 2024 werd gehouden te Hoevelaken is grotendeels opgenomen. Vanwege een technisch probleem heb ik echter het laatste uur de volgende dag thuis opnieuw moeten opnemen vanaf de computer (dus zonder publiek, waarbij derhalve ook de vragen die daarbij en aan het einde zijn gesteld zijn weggevallen). Deze gehele videoregistratie duurt ruim 2½ uur. Wil jij deze video bekijken, dan kun je deze bestellen via Pateo’s webshop.

Op zondag 26 mei 2024 heb ik de kern van dit verhaal tevens gepresenteerd in de Engelse plaats Milton Keynes (ongeveer halverwege tussen Oxford en Cambridge, de twee beroemdste klassieke universiteitssteden van Groot-Brittannië). Ook dit was een groot succes, en was het volgens zowel de deelnemers als de organisatie zelfs de beste presentatie van de conferentie. De opnames hiervan zijn wel helemaal gelukt (inclusief de vele vragen na afloop), en de samenvoeging ervan met delen van de getoonde geanimeerde plaatjes is erg vakkundig uitgevoerd. Wil je deze video bekijken, neem dan even contact met mij op.


Alleen verstuurd aan Wholly Science-studenten

De reguliere Pateo Nieuwsbrief wordt verstuurd aan duizenden abonnees. Meer dan twaalf jaar geleden ben ik daarmee begonnen. Uiteraard hoop ik daarmee iedere abonnee enthousiast te maken voor mijn werk, en dan met name voor de Wholly Science-videocursus plus de drie bijbehorende Masterclass-video’s (allemaal opgenomen in 2016), gevolgd door de 7 niveaus van het Wholly Science-opleidingsprogramma (vanaf 2018). Echter, slechts zo’n 10% van de abonnees heeft tot op heden hiervoor daadwerkelijk belangstelling getoond. Deze abonnees wil ik daarvoor belonen door geregeld nieuwsbrieven alleen naar hen te versturen, zoals deze nieuwsbrief. Voel je echter vrij om deze nieuwsbrief onbeperkt door te sturen naar wie je maar wilt. De ontvangers die vervolgens ook dit stukje lezen zullen vast en zeker de hint ervan begrijpen.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdenéénentwintigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2024/06/05.