Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Neem jij deel aan de reeks van vijf online zelfkennis-workshops?

Neem deel aan vijf online zelfkennis-workshops

Zelfkennis is een voorwaarde om de wereld om ons heen echt te leren doorgronden. In vijf aaneengesloten zondagavonden vanaf 11 april 2021 krijg je (opnieuw) de gelegenheid om deel te nemen aan deze reeks van unieke zelfkennis-workshops. In elk van deze vijf online workshops geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading op basis van Wholly Science.

datum link  online workshop
2021/04/11 link  Toegepaste Numerologie (levenspadgetal, persoonlijkheidsgetal, zielegetal, lotsgetal)
2021/04/18 link  Galactische-Dag-Astrologie (ook bekend als de Tzolkin of Maya-Astrologie)
2021/04/25 link  Lunaire-Jaar-Astrologie (ook bekend als de Chinese Astrologie)
2021/05/02 link  Stellaire-Jaar-Astrologie (ook bekend als de Nine Star Ki of Japanse Astrologie)
2021/05/09 link  Solaire-Jaar-Astrologie (inclusief een unieke methode voor geboortehoroscoopanalyse)

Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geďnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod. Een uitzondering zal worden gemaakt voor iedereen die de Wholly Science-videocursus heeft voltooid. Per workshop is er plaats voor maximaal tien deelnemers. Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving inclusief betaling.


Kosten?

De deelnamekosten voor deze vijf online workshops tezamen bedragen slechts € 55 (mits Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma inmiddels is bereikt; anders kost deelname het dubbele hiervan).


Meedoen?

Je meldt jezelf aan voor deze workshop door een e-mailbericht te sturen naar B o o k i n g @ P a t e o . n l (zonder spaties), waarin je tevens jouw officiële geboortenamen vermeldt, evenals jouw geboortedatum, -tijdstip en -plaats. En maak, indien mogelijk, gelijktijdig de betaling in orde. Deze workshop biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. Wholly Science-studenten die frequent aanwezig zijn bij de wekelijkse Wholly Science-studiegroepbijeenkomsten krijgen voorrang bij deelname. 

Deze reeks van zelfkennisworkshops is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/03/28.